Csokoládés mandulás keksz

2012.02.12.

Csokoládés mandulás keksz

Hozzávalók:

  • 500 g darált keksz
  • 250 g margarin
  • 300 g porcukor
  • 10 evőkanál forró tej
  • 2 evőkanál kakaópor
  • mandula eszencia
  • csoki máz és kókusz ízlés szerint

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és a kapott összetételt válasszuk kettőbe. Az egyik félbe tegyünk 2 kanál kakaót, a másikba pedig mandula eszenciát. Fóliázzunk ki egy tepsit, és tegyük bele a kakaós lapot, majd erre helyezzük rá a mandulás lapot.

Az így kapott kekszet kenjük be a csokoládé mázzal és szórjuk meg kókuszreszelékkel.

Forrás: www.otletkonyha.hu


Szakértőink

dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász



Bezár