Dörzsöljük be a csirkét sóval, egy teáskanál zsályával. Grillezzük, szeleteljük. Szervírozzuk szendvicskenyéren. Az öntet alapanyagai: l teáskanál narancslé, vágott petrezselyem, balzsamecet, mustár és méz ízlés szerint.
(490 kalória személyenként)
Dörzsöljük be a csirkét sóval, fél-fél teáskanál őrölt gyömbér és fahéj keverékével. Grillezzük. Az öntet alapanyagai: egyharmad csésze ketchup, egynegyed csésze zúzott ananász szelet, két evőkanál apróra vágott mogyoróhagyma. Szervírozzuk párolt káposztával, szójacsírával.
(325 kalória személyenként)
Dörzsöljük be a csirkét sóval, borssal. Grillezzük. Az öntet alapanyagai: negyed csésze 12%-os tejföl, egy evőkanál friss vágott kapor, két teáskanál reszelt torma. Tálaljuk párolt cukkinivel, vagy tökkel.
(255 kalória személyenként)
Dörzsöljük be a csirkét sóval, 1-1 teáskanál oregánóval és köménnyel. Grillezzük. Szeletjük. Az öntet alapanyagai: fél csésze sűrített paradicsom, negyed csésze kockára vágott avokádóval. Csavarjuk a csirkét és a szószt kis forró kukoricaliszttel készített palacsintákba.
(255 kalória személyenként)
Dörzsöljük be a csirkét sóval, borssal. Grillezzük. Szeleteljük. Az öntet alapanyagai: könnyű majonéz és citromlé, egy evőkanál friss vágott bazsalikom és mentalevél. Salátalevélen tálaljuk.
(295 kalória személyenként)
Dörzsöljük be a csirkét negyed teáskanál sóval, fél teáskanál chiliporral. Grillezzük, szeleteljük. Az öntet alapanyagai: egy csésze kockára vágott mangó, 2-2 teáskanál méz és limet, és vágott mogyoróhagyma.
(280 kalória személyenként)